3 de juny del 2013

Campionat d'Espanya de BTT-O

Aquest primer cap de setmana de Juny, es va disputar el Campionat d'Espanya de BTT Orientació en les modalitats de llarga i mitja distància, a la localitat madrilenya de Carabaña.
Tres catalans s'hi van desplaçar per intentar revalidar el títol per comunitats aconseguit l'any passat a Vidreres (Girona).
La cursa de llarga distància en la categoria masculina absoluta, va estar dominada pel basc Urtzi Iglesias (COBI) que es va imposar amb un temps de 2:08:35. David Toll (GO-Xtrem) va aconseguir endur-se la 3a posició amb 2:17:39. Roger Tuneu (GO-Xtrem) es quedava en la 18a posició amb 3:20:01
En la categoria Veterans Absoluta, el vencedor va ser el murcià Juan Francisco Abellán (Lorca-O) amb 2:01:29, Josep Selga (GO-Xtrem) va assolir la 4a posició amb 2:13:16, quedant-se a un minut escàs de la 3a posició.
La categoria femenina absoluta, va estar dominada per la catalana Mònica Aguilera (Tierra Trágame) amb 2:06:06



El diumenge es va disputar la prova de mitja distància. En la categoria masculina absoluta, el gallec Francisco Javier López (APA Liceo) es va endur la victòria amb un temps d'1:00:13, el millor català classifacat va ser Roger Tuneu (GO-Xtrem) a la 15a posició amb 1:32:57, David Toll (GO-Xtrem) no va poder repetir l'èxit del dia anterior i per un error en la targeta, va quedar desqualificat.
En la categoria veterans absoluta, altre cop Juan Francisco Abellán (Lorca-O) es va endur la victòria amb 1:09:23, Josep Selga (GO-Xtrem) va haber de conformar-se amb la 6a plaça amb un temps 1:15:24.
En la categoria femenina absoluta altre cop Mònica Aguilera, del club madrileny Tierra Trágame, s'imposava amb un temps de 1:15:24.

El resultat final per comunitats va ser la Comunitat de Madrid qui es va imposar en el Campionat d'Espanya de BTT-O, Catalunya va ocupar la 4a posició. Podeu veure els resultats de la prova a: http://www.sotobosque.org/new/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada