18 d’abril del 2016

Campionat d'Espanya d'Orientació en Bicicleta

Aquest passat cap de setmana, 16 i 17 d'abril de 2016, es van disputar a Requena (València) els Campionats d'Espanya de BTT Orientació.

Malgrat la poca participació catalana, es van obtenir grans resultats quedant Catalunya en una 4a posició amb menys de 10 corredors representant a Catalunya.

Destacar els triplets de David Toll (GO-Xtrem) vencedor en les proves de Mitja, Esprint i Llarga distància en la màxima categoria H-Senirors A i del júnior Marc López (Tona Bikes).

Els subcampionats absoluts femenins de Mar Soler (Tona Bikes) en les proves de Mitja i Llarga distància.
Les terceres posicions de David Tarrés (COB) en les proves de Mitja i Llarga distància en la categoria absoluta, quedant-se molt a prop de pujar un graó més amunt al podi.

Mercè Fornies (COC) es va imposar a la categoria Dones Veteranes B en la modalitat Esprint i quedant subcampiona en la Mitja i Llarga distància.

Destacar i agraïr també la representació de Catalanya a Sergi Font (Tona Bikes) en la categoria absoluta i José Mendez (COC) en la categoria Homes Veterans B.

Mencionar que altres catalans representant a altres comunitats autònomes, van obtenir també grans resultats com és el triplet de Mònica Aguilera (T.Trágame, Madrid) en la categoria absoluta femenina i Josep Selga (Wakhan, Aragó) obtenint un campionat d'Espanya (Llarga distància), un subcampionat (Esprint) i una tercera posició (Mitja distància)